Varför välja Hemsidax?

I vår värld är det fem faktorer som gör skillnaden mellan en bra eller dålig webbplats. Användarvänlighet, design, tillgänglighet, prestanda och säkerhet. När vi lyckats nå ett bra resultat på dessa fem punkter känner vi oss först nöjda.

För oss är den självklara grunden för ett lyckat resultat en kombination av kompetens hos våra medarbetare och en ödmjuk och lyhörd inställning till alla nya projekt, vare sig det gäller hemsida eller en webshop. Att i första stadiet tillsammans med dig som kund hitta den bästa lösningen baserat på just dina unika önskemål och förutsättningar ligger till grund för ett tillfredsställande slutresultat.

Användarvänlighet

Din nya webbplats ska vara användarvänlig, administrationen likaså. Med ett flexibelt och användarvänligt webbpubliceringsverktyg skapar du enkelt snyggt innehåll till din hemsida eller webshop. Är du inte van att arbeta i CMS sedan tidigare hjälper vi dig att komma igång.

Design

Givetvis ska information och bilder presenteras tydligt och snyggt på alla typer av enheter så dina besökare känner sig bekväma med att besöka din hemsida. Med en modern och snygg design har du rätt förutsättningar att göra ett gott intryck på dina besökare och kunder.

Tillgänglighet

Med servrar i en toppmodern infrastruktur kan du känna dig trygg i att din hemsida eller webshop är tillgänglig för dina besökare dygnet runt, året om. Du får en garanterad upptid på 99.9% för din webbservers infrastruktur.

Prestanda

För att du som kund ska få mest valuta för pengarna har vi krämat ur det mesta från begränsad mängd hårdvara. Vi har också tagit fram optimerade konfigurationer till våra webbservrar som klarar av att hantera tusentals besökare varje minut utan att det gör någon större inverkan på prestandan.

Säkerhet

Vi prioriterar din och dina kunders säkerhet högt. Med kontinuerligt löpande backuper av din webbplats kan du känna dig trygg om något oförutsett skulle inträffa. Vi ser alltid till att både din webbserver och webbplats erhåller de senaste uppdateringarna för att minimera risken för externa hot och intrång. Vid behov av ytterligare säkerhet skyddar vi din webbplats och dina besökare med krypterad och säker datatrafik genom utfärdat SSL-certifikat.

Stabil grund

Vi skapar högkvalitativa hemsidor och webshoppar baserat på det kraftfulla CMS:et WordPress.

Effektiv process

Vi arbetar efter agil metodik i allmänhet för garanterad kvalitet och värde på våra leveranser. Vi är vana vid nära samarbeten och räds inte en sammanslagning med era egna medarbetare eller partners.

Kvalitet och pris

Våra leveranser håller alltid högsta kvalitet och vi garanterar alla våra kunder att de blir nöjda. Vi tillämpar därför 100% nöjd kund-garanti.

Prestandaoptimering

Vi har under lång tid samlat på oss erfarenhet kring webb och drift vilket har gett oss nyttig kunskap hur man bäst förvaltar resurserna i olika typer av servermiljöer och vad man bör ha i åtanke när man lanserar en ny webbplats ur olika perspektiv. Det finns en rad punkter man bör se över för att man ska nå ett lyckat resultat.

Många webbplatser har tendens till att ladda långsamt, speciellt de som får stora mängder trafik varje dag. I vissa fall beror det på onödigt stora filer, andra gånger är det ineffektiv kod som är boven i dramat. Oavsett vilket kan man med ett par enkla tekniker snabba upp sin hemsida markant. Nedan är några kärnpunkter som vi på Hemsidax tillämpar på webbplatser som driftas hos oss.

Cachning

Att ladda innehåll varje gång en sida laddar tar tid. Genom att cacha sidor, laddas de från minnet istället för på nytt varje gång man besöker hemsidaen. Detta gör att användareupplevelsen får en rejäl effekt vad gäller laddningstiden vid besök.

Minifiering

Din hemsida laddar med all säkerhet flera skript och stilmallar. Genom att kombinera dessa och minifiera koden görs färre förfrågningar för mindre storlek kod och siten laddar snabbare.

Med ovanstående nämnda prestandaoptimeringsmetoder så blir användarupplevelsen på din hemsida väl mottagen. Utöver den standard optimering som alltid ingår, så erbjuder vi även tilläggstjänster för de kunder som valt att vidare optimera sina hemsidor.

Optimering av layoutkod

Det finns oftast mycket som kan göras med ditt tema, speciellt om du använder ett färdigt köpetema. Vi går igenom och optimerar koden så att den blir mer effektiv.

Bildoptimering

Det som tar längst tid att ladda på nätet är oftast bilder. Genom att optimera bilder kan vi reducera dess filstorlek rejält utan att tumma på bildkvaliteten.

CDN

Genom att sprida ut statiska filer (bilder, stilmallar och skript) på ett distribuerat nätverk av servrar runt om i världen kan besökare alltid hämta ner filerna från servern som är närmast dem.

Prova 1 månad kostnadsfritt