Hemsida för den prismedvetne

Hemsida Basic är vår allra minsta lösning för att du snabbt ska komma igång med ditt företags nya hemsida.

Hemsida Basic innehåller de grundläggande funktionerna som en hemsida behöver för att du effektivt ska synas på webben. I Hemsida Basic ingår givetvis responsiv webbdesign och funktioner som en modern hemsida bör ha. I Hemsida Basic ingår webbhotell i form av delad Cloudserver.

Pris Hemsida Basic

35 kr/mån

startavgift från 1 900 kr

Vad ingår i Hemsida Basic?

Det skulle nästan vara enklare för oss om vi listade vad som inte ingick i paketet, men för att minska risken för missförstånd väljer vi ändå att visa vad som ingår i Hemsida Mini från Hemsidax.

Delad Cloudserver
Vi hostar din hemsida på en Cloudserver som delas med andra kunder. Det innebär en liten prestandaförsämring i jämförelse med en egen optimerad Cloudserver.
Startsida + 1 sida
Vi skapar din framsida plus en valfria undersida åt dig, det ingår i det fasta priset.
Grundläggande SEO
Vi ser till att alla sidor på din hemsida har grundläggande SEO optimering och indexering klar vid leverans med fina rubriker, nyckelord och beskrivning.
3 timmar innehåll
Du får 3 dedikerade timmar till ditt webbprojekt, räcker inte tiden utifrån godkänd kravspecifikation färdigställer vi givetvis hemsidan utan extra kostnad.
Backup
Vi ser till att det löpande tas backup av din hemsida och dess innehåll om en olycka eller något oförutsett skulle inträffa.
100% nöjd kund-garanti
Vi vet vad vi kan, vi vet vad vi gör och vi vet vad du får. Därför ger vi alltid 100% nöjd kund-garanti till våra kunder.
Övervakning i realtid
Var femte minut kontrollerar vi att din hemsida mår bra och är tillgänglig för dina besökare. Skulle något problem upptäckas sätter vi in åtgärder med tillgängliga resurser.
Hantering av domän
Vi hjälper dig med registrering och hantering av ny eller befintlig domän och dess DNS inställningar.

Intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan om Hemsida Basic idag. Använd formuläret nedan för att skicka din intresseanmälan till oss. Du förbinder dig inte till något köp.

  Kontaktperson (obligatorisk)

  Företagsnamn

  Din e-post (obligatorisk)

  Telefonnummer

  Meddelande

  [recaptcha]

  Se även Hemsida Standard

  Har du behov av en komplett professionell lösning för att ge ditt företag lite extra skjuts på webben med Hemsida Standard från Hemsidax?

  Se även Webbutik

  Du kanske också är intresserad av att sälja varor på webben med en egen webbutik?

  Prova 1 månad kostnadsfritt